Σάββατο 7 Μαΐου 2011


Σας καλωσορίζουμε στο μπλογκ του χωριού μας...σκοπός του είναι να κάνουμε γνωστό σε όλους τον τόπο μας που τόσο αγαπάμε, τα τραγούδια που μεγαλώσαμε, εκείνα που τραγουδούσαν οι γιαγιάδες μας στις χαρές και στις λύπες, να μάθουν όλοι το τόσο πλούσιο λεξιλόγιο μας και να γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμα μας, να δουν εκείνοι που λείπουν μακριά τα μέρη μας και να ταξιδέψουν σε αυτά.
 Ας κάνουμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια όλοι μαζί όπου και να βρίσκεται ο καθένας μας να συγκεντρώσουμε υλικό: φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια, λεξιλόγιο, παρατσούκλια και την ερμηνεία τους, έθιμα (γάμου, Λαζάρου, Φώτων κλπ), παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο σχετικό που θα μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε την ιστορία του χωριού μας.

7 σχόλια:

  1. γεια σας,ευχομαι καλη αρχη τετοιες προσπαθειες πρεπει να αναγνωριζωνται και να υποστηριζοναι συνεχιστε και θα ειμαστε διπλα σας!! Μαρια Βαβιτσα του Πριαμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. του 8κομ του σπιτ πουντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tskiotes olou tou kosmou eno8hte!!!elpizo ontos na kataferoume na mazepsoume arketo yliko k giati oxi na kanoume kai mia parousiash!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Stin zoi mas ola mporoun na alaksoun!!

    Oxi omos i katagogimaaaaaaas!!!

    Kali Arxi se olous mas.

    E.Kerassovitis, apo Nürnberg -Germany

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το blog. Έχετε ένα πανέμορφο χωριό, που δεν είναι μόνο πλούσιο σε λαογραφικό υλικό, αλλά έχει και καταπληκτικούς ανθρώπους, αν κρίνω από την αγαπημένη φίλη μου, την Κατερίνα, που είχα την τεράστια τύχη να τη γνωρίσω ως συνάδελφο στη Ρόδο.
    Καλές αναρτήσεις, καλή συνέχεια.
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλώς ήρθες στην παρέα μας Αντώνη! Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...