Κυριακή 3 Απριλίου 2016

παιδική χαρά προσφορές

αγαπημένοι μου χωριανοί, ο καιρός ζεσταίνει και σιγά σιγά θα ανηφορίζουμε προς το αγαπημένο μας χωριουδάκι..αυτό σημαίνει πως η πλατεία θα γεμίσει και πάλι με τις χαρούμενες φωνούλες των παιδιών και  για άλλο ένα καλοκαίρι δε θα έχουν πουθενά να παίξουν..'
παίρνω λοιπόν τη πρωτοβουλία να μαζέψουμε όλοι μαζί χρήματα για να αγοράσουμε μια παιδική χαρά και να τη τοποθετήσουμε πάνω στο απαγορευμένο..
στο χώρο του μπάσκετ τα μικρά μας δεν μπορούν να παίξουν, κινδυνεύουν από τις μπάλες των μεγάλων παιδιών και είναι ντροπή για το χωριό μας με τόσο κόσμο να μην έχουμε μια παιδική χαρά.

.λοιπόν έψαξα και βρήκα μια κούνια με 4 καθίσματα δυο βρεφικά και δυο παιδικα κάνει 550 ευρώ και μια τσουλήθρα από 200 ευρώ..είμαστε τόσοι ,10 ευρώ να δώσουμε και τα πήραμε..τι λέτε το κάνουμε; και εσείς που έχετε λιγάκι τον τρόπο σας μήπως λέω μήπως να ΄δωσετε κάτι παραπάνω; θα βαλουμε και πλακέτα με τις δωρεές εννοείται..
για να σας προλάβω ο δήμαρχος κωφεύει και αν έχετε τα μέσα φτiάξτε τη λέει...αυτά περιμένω μηνύματά σας στο  tsililik@gmail.com h sto facebook... ελάτε τα παιδιά μας πρέπει να έχουν κούνιες... παρακαλώ ακολουθούν φωτογραφίες με το χώρο που προτείνω να τοποθετηθούν..και όχι μόνο λόγια αυτή τη φορά...ευχαριστώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...